ga weg dan

Martin de Jager heeft er nog geen moment spijt van gehad dat hij besloot om een samenwerking aan te gaan met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. In januari 2019 verscheen de eerste productie uit deze studio getiteld “’k Laat mij niet zeggen hoe ik leven moet”. De opvolger “Vanavond is mij niets te veel” zag datzelfde jaar in september het levenslicht. Met “Ga weg dan”, geschreven door A. Antonissen hoopt hij wederom veel airplay te behalen.
 
‘Het idee om de bestaande track “Nou ga dan” van Bobby Prins compleet te verbouwen kwam van een vriend van mij. De originele rock-‘n’-roll invloeden zijn door de accordeonpartijen van Daniël Metz en het gitaarwerk van Marcel Fisser vervangen. Wat Frank ervan gemaakt heeft, is gewoon geniaal. Ik ben echt heel trots op de kwaliteit die hij weer heeft geleverd. Ik heb lang getwijfeld om de single nu uit te brengen. In eerste instantie was de planning afgelopen maart, maar in overleg met mijn promotor Dennis van der Kraan, is wijselijk besloten om dit uit te stellen. Om het nu weer op te schuiven was geen optie. De locatie van de clip kreeg ik getipt door een vrouwtje uit Sneek. Zij gebruikte deze oude CAV fabriek, gelegen in Oldeberkoop, voor het maken van fotoshoots. Toen ze mij een aantal afbeeldingen liet zien, was ik meteen verkocht’, glundert Martin.
 
‘Ga weg dan’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 21 oktober 2020 via de legale downloadshops verkrijgbaar, maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door RTV Mediaproductie is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube.
 
Wil je weten waar ik optreed volg mij dan op Facebook & Instagram, dan weet je zeker dat je niets mist!!


Social Media


06 53 555 153
info@martindejager.com

Voor meer informatie over boekingen kunt u mij altijd bellen of mailen.